Nytårsmenu
Sådan gør du
-
Lun krustaden i 4 minutter ved 160 grader, efter opvarmning lad den afkøle i 5 minutter.
-
Når den er afkølet, læg en skefuld af krabbesalaten i bunden
-
Pyntes af med salturtsalaten
-
Lun tomaterne i 4 minutter ved 160 grader
-
Lun fennikelpurén i en lille gryde over svag varme, til den er varm.
-
Smør en skefuld puré, som en stribe, ud på en tallerken
-
Læg 3 stk. jomfruhummere fordelt oven på striben af puré
-
Læg derefter de varme tomater op af hver sin jomfruhummer
-
Dryp basilikumolien rundt om retten
-
Pynt med karse
-
Varm oksebryst med sauce i 20 minutter ved 180 grader
-
Varm kartoffelsuffléen i 15 minutter ved 180 grader.
-
Varm hokkaido i 10 minutter ved 180 grader.
-
Varm syltet løg i 5 minutter ved 180 grader.
-
Når det er varmt, tag kødet op af saucen og placér det på en tallerken
-
Læg et stykke hokkaido ved siden af kødet
-
Placér 3 stk. løg op af hokkaidoen
-
Hæld sauce over retten
-
Pynt med urtekruditéen
-
Servér katffolsuffléen ved siden af
RET 1
Krabbe frikassése - serveret i en tærte med små urter
RET 2
Rimmet Jomfruhummer - Bagt tomat og sød fennikel
RET 3
Røget Oksebryst - med kartoffel sufflet, trøffel sauce og hokkaido
RET 4
Baba au rhum - med dulche de leche og lime
-
Riv limegranitéen med gaffel og sæt den tilbage i fryseren
-
Lun kagen i 4 minutter ved 160 grader
-
Når kagen er lun glaseres kagen med glasuren og den sættes på en tallerken
-
Sprøjt dulche de leche cremen ud langs med kagen
-
Dryp romsirup rundt om retten (hele indholdet af 1 stk. pipette)
-
Fordel en stor skefuld limegranité rundt om kagen og cremen
-
Pynt til sidst med en tuille