
Velkommen til Restaurant Egn
Restaurant Egn er en restaurant der er drevet af råvarer og sæson, hvor gæsterne kan nyde mad af høj kvalitet, der viser selve højdepunktet af hvad sæsonens råvarer har at byde på. Vi tilstræber indkøb fra lokale avlere og leverandører, med så vidt muligt bæredygtig praksis, det er kernen og etikken bag både maden og oplevelsen. Retterne er inspireret af det nordiske og franske køkken og er en legende blanding af moderne teknikker og fransk elegance med fokus på velsmag. Vores menuer skifter ofte for at afspejle de stadigt skiftende årstider.
Som gæst kan du slappe af og nyde en afslappet, men professionel service og moderne gourmetmad.
Bordreservation er nødvendigt.

Allergier og diæt krav
Restauranten kan ikke imødekomme alle spisevaner, diæter eller omfattende allergier, herunder, men ikke begrænset til, allergi for mælkeprotein, laktoseintolerans og æggeallergi.
Vi tilbyder dog en menu uden f.eks. kød, fisk eller gluten ved forudgående information senest 48 timer før ankomst. Dette giver os mulighed for at vurdere, om vi kan imødekomme disse behov i den aktuelle menu.
Bemærk venligst, at vi desværre ikke kan tage hensyn til allergier eller andre særlige behov på selve dagen.
Der vil være en merpris for specialkost, da indkøb og forberedelse af disse retter ofte er dyrere og kræver ekstra tid.
Tilvalg af vegetariske eller andre specialkostretter er muligt mod en merpris på kr. 50,00 pr. person. Vegansk kost kan desværre ikke imødekommes.
Hvis du har svære allergier, bedes du kontakte os direkte inden du bestiller dit bord på restaurant@egnhotel.dk