top of page
PROFIL_kammusling_jomfru-i-det-grønne_clear.jpg
EGN RESTAURANT_LOGO Hvid.png

Restaurant Egn er en restaurant der er drevet af råvarer og sæson, hvor gæsterne kan nyde mad af høj kvalitet, der viser selve højdepunktet af hvad sæsonens råvarer har at byde på.

Vi tilstræber indkøb fra lokale avlere og leverandører, med så vidt muligt bæredygtig praksis, det er kernen og etikken bag både maden og oplevelsen.

Retterne er inspireret af det nordiske og franske køkken og er en legende blanding af moderne teknikker og fransk elegance med fokus på velsmag.

Vores menuer skifter ofte for at afspejle de stadigt skiftende årstider.

Som gæst kan du slappe af og nyde en afslappet, men professionel service og moderne gourmetmad.

Bordreservation er nødvendigt.

Allergier og diæt krav

 

Restauranten kan ikke imødekomme alle spisevaner, diæter eller omfattende allergier, herunder, men ikke begrænset til, allergi for mælkeprotein, laktoseintolerans og æggeallergi.

Vi tilbyder dog en menu uden f.eks. kød, fisk eller gluten ved forudgående information senest 48 timer før ankomst. Dette giver os mulighed for at vurdere, om vi kan imødekomme disse behov i den aktuelle menu.

 

Bemærk venligst, at vi desværre ikke kan tage hensyn til allergier eller andre særlige behov på selve dagen.

 

Der vil være en merpris for specialkost, da indkøb og forberedelse af disse retter ofte er dyrere og kræver ekstra tid.  Tilvalg af vegetariske eller andre specialkostretter er muligt mod en merpris på kr. 50,00 pr. person. Vegansk kost kan desværre ikke imødekommes.

 

Hvis du har svære allergier, bedes du kontakte os direkte inden du bestiller din reservation på restaurant@egnbb.dk


Forbehold

Reservationer kan bookes online via vores hjemmeside.

 

Vores restaurant kan rumme selskaber på 1-6 personer. Send venligst en forespørgsel til os, hvis jeres selskab er på 7 eller flere gæster.

Vi inviterer ikke børn under 15 år til at deltage i middagen og tilbyder ikke en særlig børnemenu.

Champange_caviar.jpeg
Jomfruhummer_hokkaido.jpeg

Ingen medbragt mad og drikke

Desværre tillader vi ikke gæster at medbringe deres egen mad og drikkevarer.

Betaling

Vi modtager kredit/betalingskort og kontanter.

Ved betaling med udenlandske kreditkort vil der være et tillæg i henhold til den opkrævede procentdel af vores Merchant Service.

Depositum
For at forhindre "no-shows", opkræver vi et depositum for at sikre reservationer på over 6 gæster. Depositum betales ved reservation. Skulle betaling ikke modtages, vil din reservation automatisk blive annulleret.

Aflysning

Hvis du ønsker at annullere din reservation eller ændre ved din reservation, bedes du gøre det mindst 48 timer før din reservationsdato/tidspunkt ved at sende en e-mail til os på restaurant@egnbb.dk

 

Annullerer du din reservation senest 48 timer i forvejen, refunderer vi selvfølgelig det fulde depositum.

Tak for din forståelse

bottom of page