Bæredygtighed - vores ansvar
Det er afgørende for os at drive vores virksomhed på en måde, der ikke driver rovdrift på naturen, men tværtimod finder løsninger, der respekterer naturen og hjælper den med at blomstre igen.
Siden Egn blev etableret i 2021, har vi arbejdet med nedenstående indsatser, der har taget udgangspunkt i vores kerneværdier nærvær, gastronomi og natur, og som samtidig har været startskuddet til vores ambitiøse strategi for at drive hotel på naturens præmisser
Vi har valgt, at vi hver dag gør alt, hvad vi kan, for at give mere tilbage til naturen og hinanden, end vi tager, derfor ønsker Egn at være en del af noget større men en lille del af klimaregnskabet.
Grøn Energi
Vi arbejder hver dag på at bidrage til en mere bæredygtig verden. Vi har netop foretaget flere store energibesparende ændringer, som reducerer vores CO2-udslip betydeligt. Et endeligt farvel til sort strøm, vi bruger udelukkende grønt strøm, goddag til LED-belysning er nogle af de skridt, vi netop har taget for at bidrage til en mere miljørigtig hverdag.
The Full Story
About
This is your About Page. It's a great opportunity to give a full background on who you are, what you do and what your website has to offer. Double click on the text box to start editing your content and make sure to add all the relevant details you want to share with site visitors.
Dilemmaer
Egn Boutique Hotel sætter fokus på de mange dilemmaer, der er ved at arbejde ambitiøst med bæredygtighed og være en ansvarlig virksomhed. Vi har været på rejsen i mange år, og vi vil gerne dele vores erfaringer, udfordringer, bekymringer og sejre med omverden for at inspirere endnu flere til at komme i gang med at tage ansvar for den verden, de er en del af.
Vi har taget en bid af æblet
Vi har taget en bid af et æble, som har fået os til at tænke over, om vi nu også gør det rigtige. Vi vil jo gerne sætte så positivt et aftryk på verden som mulig.
Det ligger i hele vores ambition om at drive vores B&B på naturens præmisser. Derfor har vi så meget fokus på økologi. Alligevel eller netop derfor kommer vi indimellem i tvivl.
Som nu med æblet: Det er dyrket af en af vores lokale leverandører, og vi sætter stor pris på både æble, producent og det faktum, at transporten stort set ikke belaster klimaet. Men æblet er dyrket konventionelt.
Hvad vejer tungest: økologi eller lokale råvarer? Det er et af de mange dilemmaer, vi støder på, når vi vil tage ansvar for klima, miljø og mennesker. En ting er sikker: Vi smager os altid frem og træffer det valg, der er bedst for naturen.