top of page

Nytårsmenu
Sådan gør du

  • Lun krustaden i 4 minutter ved 160 grader, efter opvarmning lad den afkøle i 5 minutter.

  • Når den er afkølet, læg en skefuld af krabbesalaten i bunden

  • Pyntes af med salturtsalaten

  • Lun tomaterne i 4 minutter ved 160 grader

  • Lun fennikelpurén i en lille gryde over svag varme, til den er varm.

  • Smør en skefuld puré, som en stribe, ud på en tallerken

  • Læg 3 stk.  jomfruhummere fordelt oven på striben af puré

  • Læg derefter de varme tomater op af hver sin jomfruhummer 

  • Dryp basilikumolien rundt om retten

  • Pynt med karse

  • Varm oksebryst med sauce i 20 minutter ved 180 grader

  • Varm kartoffelsuffléen i 15 minutter ved 180 grader.

  • Varm hokkaido i 10 minutter ved 180 grader.

  • Varm syltet løg i 5 minutter ved 180 grader.

  • Når det er varmt, tag kødet op af saucen og placér det på en tallerken

  • Læg et stykke hokkaido ved siden af kødet

  • Placér 3 stk. løg op af hokkaidoen

  • Hæld sauce over retten

  • Pynt med urtekruditéen

  • Servér katffolsuffléen ved siden af

RET 1

Krabbe frikassése - serveret i en tærte med små urter

RET 2

Rimmet Jomfruhummer - Bagt tomat og sød fennikel

RET 3

Røget Oksebryst - med kartoffel sufflet, trøffel sauce og hokkaido

RET 4

Baba au rhum - med  dulche de leche og lime

  • Riv limegranitéen med gaffel og sæt den tilbage i fryseren

  • Lun kagen i 4 minutter ved 160 grader

  • Når kagen er lun glaseres kagen med glasuren og den sættes på en tallerken

  • Sprøjt dulche de leche cremen ud langs med kagen

  • Dryp romsirup rundt om retten (hele indholdet af 1 stk. pipette)

  • Fordel en stor skefuld limegranité rundt om kagen og cremen

  • Pynt til sidst med en tuille

White Snowflake
bottom of page