top of page

Morgenbrødudsalg på Egn

Sommer

28. Juni - 4. August 2024

Åbent dagligt 

kl. 8.00 - 10.00

___

Sensommer

7. August - 22. August 2024

Åbent Lørdage og Søndage 

kl. 8.00 - 10.00

Tebirkes-med-remonce.jpg
malt-bolle.jpg

Lys surdejsbolle
Jespers egen surdej, økologisk ølandshvede, økologisk tipo 00 hvedemel og havsalt

Kernebolle

Jespers egen surdej, økologisk ølandshvede, økologisk tipo 00 hvedemel, økologisk speltmel, knækkede hvedekerne, hirsefrø, sesamfrø og havsalt

Mørk maltbolle
Jespers egen surdej, økologisk maltmel, økologisk tipo 00 hvedemel og havsalt

Smørbagte croissant

Økologisk mælk, økologiske æg, økologisk gær, økologisk hvedemel, havsalt og økologisk smør

Smørbagte mini tebirkes

Økologisk mælk, økologisk rørsukker, økologiske æg, økologisk gær, økologisk hvedemel, økologisk marcipan, havsalt, økologisk smør og blå birkes

Vores sortiment

DSC_0939.JPG
Gourmet

Det er ikke mange restauranter, der ligger midt i et af Danmarks bedste spisekamre. Det gør vores, og det kan smages – Egn byder på en dejlig kulinariske oplevelse – enkel og uformel gourmetmad med fokus på lokale råvarer.

Couple in Nature
UNESCO Biosfære

Møn og de omkringliggende øer; Farø, Bogø og Nyord samt det vand der samler øerne blev i 2017 udnævnt til Danmarks første biosfæreområde af UNESCO. Møn og de omkring liggende øer er et helt særligt sted, hvor der findes helt enestående natur.

Darksky-moen1-750x480.jpeg
Dark Skies

På Møn og Nyord kan du opleve "Dark Sky" - en enestående nattehimmel beskyttet mod lokal lysforurening, hvor millioner af stjerner blinker og giver dig det klareste udsyn til stjernehimlen. 

Hiking
Camønoen - 10 fantastiske etaper

Camønoen byder på flere unikke naturoplevelser på sin vej. Have-etapen går lige forbi Egns hoveddør, nemmere kan det ikke blive.  

moensklint_750x480.jpg
Storslået natur

Store naturoplevelser venter, når du kommer til Møn. Med Møns Klint, Nyord og Dark Sky Park, som de absolutte topattraktioner kan den mønske natur imponere hele familien. Her er både plads til at nyde roen og til at give den gas med vilde outdoor aktiviteter

My Favorite Song
Det sker på Møn

Møns mange ildsjæle har altid gang i projekter, events eller andre spændende arrangementer et sted på øen. Se de kommende begivenheder her.

bottom of page