top of page
postkort_edited_edited.jpg

Mini-ferie hos Egn

Et ophold i hyggelige og idylliske omgivelser, med vægt på den intim og personlig betjening. Omdrejningspunktet for dette ophold er en gastronomisk oplevelse i vores restaurant Egn, hvor en 4-retters menu introducerer jer for al det bedste fra vores lokalområde og Danmark. Med disse ophold får du en kulinarisk oplevelse og afslapning i charmerende omgivelser. 

Mini-ferie med en overnatning

Fra pr. nat / person

1200

Romantisk Ophold med 3 overnatninger

Fra pr. nat / person

2950

Romantisk Ophold med 2 overnatninger

Fra pr. nat / person

2250

Mini-ferie med to overnatninger

Fra pr. nat / person

1900

panel_stor_edited.png

Flere gode ophold

Morocco

Winemakers Dinner & Overnatning

Oplev en unik og magisk aften fredag d. 19. april 2024: Winemakers Dinner hos Egn Boutique Hotel. Inkluderer, middag, vine, overnatning og morgenmad.

Fra

3690

Morocco

Winemakers Dinner

Tag med til en magisk aften på Egn Boutique Hotel den 19. april! Nyd Winemakers Dinner med H.J. Hansen Vin, præsenteret af Finn Nøhr. Oplev Italiens G.D.Vajra-vine, kendt for elegance og kølighed.

Fra

1395

Morocco

Caviar & Champagne Ophold

Oplev eksklusiv gourmetmad med caviar og champagne, romantiske strandture og lækker morgenbuffet. Unik weekendoplevelse for to!

Fra

1750

Morocco

Luksus Gourmetophold

Forkæl dig selv og en du holder af med vores eksklusive luksus Gourmetophold. Champagne, caviar, gourmetmad og lækre vine venter. Book nu og nyd et uforglemmeligt ophold!

Fra

2495

bottom of page