top of page

Opdag vores Egn

Bliv inspireret og opdag Møns klassiske turistattraktioner, kirker, gemte steder og meget mere der vil inspirere Dem til at gå på opdagelse på Møn - bliv inspireret her.

Uanset om du bliver på forretningsrejse eller har en kort pause, så vi sigter mod at gøre dit ophold med os afslappende og mindeværdig.

Fortæl os, hvis vi kan hjælpe dig med ting at se og gøre, mens du bor på Egn Bed and Breakfast.

DSC00325.jpeg
Image by Dan Gold
Restauranter og Supermarkeder

Her er masser af forskellige restauranter, caféer og supermarkeder her på Møn. Her kan du se de restauranter og supermarkeder i nærheden af B&B. Vi anbefaler at orientere dig om dine muligheder inden du ankommer.

shutterstock_1084661282.jpg
Storslået natur

Store naturoplevelser venter, når du kommer til Møn. Med Møns Klint, Nyord og Dark Sky Park, som de absolutte topattraktioner kan den mønske natur imponere hele familien. Her er både plads til at nyde roen og til at give den gas med vilde outdoor aktiviteter

Kort-Klintekongens-Rige-GPX-og-App-Vandrerute-på-Møn.png
Europas bedste vandrerute ligger her på Møn!

Vandreruten "Klintekongens rige" er blevet udvalgt af anerkendte Deutches Wanderinstitut som den bedste i Europa blandt 600 vandreruter i mere end 10 lande. Den er 14,5 km. lang, og du kan læse mere om den her.

camoeno-moen-skilt-750x480.jpg
Camønoen - kongerigets venligste vandrerute

Velkommen til 175 km og ca. 250.000 skridt gennem klintekongens land, på stier i urskoven, ind i jættestuernes land, tæt på grotteedderkoppen, langs strand, på mark og under Danmarks smukkeste stjernehimmel. 

IMG_7178_Original.HEIC
Gourmet

Det er ikke mange restauranter, der ligger midt i et af Danmarks bedste spisekamre. Det gør vores, og det kan smages – Egn byder på en dejlig kulinariske oplevelse – enkel og uformel gourmetmad med fokus på lokale råvarer.

shutterstock_750128101.jpg
Det sker på Møn

Møns mange ildsjæle har altid gang i projekter, events eller andre spændende arrangementer et sted på øen. Se de kommende begivenheder her.

Dark sky_Moen_2.jpg
Dark Skies

På Møn og Nyord kan du opleve "Dark Sky" - en enestående nattehimmel beskyttet mod lokal lysforurening, hvor millioner af stjerner blinker og giver dig det klareste udsyn til stjernehimlen. 

bottom of page