top of page

Check-in am Freitag oder Samstag

Kaviar- und Champagneraufenthalt

Allergien und Ernährungsbedürfnisse

Wir servieren ein bereitgestelltes Menü.

Alle Diäten und / oder Allergien melden Sie bitte spätestens 48 Stunden vor Ihrem Besuch an unsere E-Mail: restaurant@egnbb.dk , da wir sonst nicht garantieren können, Sie bedienen zu können.

Bitte beachten Sie, dass wir kein spezielles Kindermenü anbieten.

Auf folgende Allergien und Diäten können wir eingehen:

Glutenallergie und Zöliakie

Allergie gegen Meeresfrüchte

Pescetar

Vegetarier

Allergie gegen Nüsse 

BITTE BEACHTEN SIE! Im Restaurant können Spuren von Nüssen vorhanden sein

Folgende Allergien und Diäten können wir nicht berücksichtigen:

Allergie gegen Milcheiweiß

Laktoseallergie

Eierallergie

Veganer

IMG_7148_Original.HEIC
Gourmet

Det er ikke mange restauranter, der ligger midt i et af Danmarks bedste spisekamre. Det gør vores, og det kan smages – Egn byder på en dejlig kulinariske oplevelse – enkel og uformel gourmetmad med fokus på lokale råvarer.

Hiking
Camønoen - 10 fantastiske etaper

Camønoen byder på flere unikke naturoplevelser på sin vej. Have-etapen går lige forbi Egns hoveddør, nemmere kan det ikke blive.  

My Favorite Song
Det sker på Møn

Møns mange ildsjæle har altid gang i projekter, events eller andre spændende arrangementer et sted på øen. Se de kommende begivenheder her.

Darksky-moen1-750x480.jpeg
Dark Skies

På Møn og Nyord kan du opleve "Dark Sky" - en enestående nattehimmel beskyttet mod lokal lysforurening, hvor millioner af stjerner blinker og giver dig det klareste udsyn til stjernehimlen. 

Couple in Nature
UNESCO Biosfære

Møn og de omkringliggende øer; Farø, Bogø og Nyord samt det vand der samler øerne blev i 2017 udnævnt til Danmarks første biosfæreområde af UNESCO. Møn og de omkring liggende øer er et helt særligt sted, hvor der findes helt enestående natur.

moensklint_750x480.jpg
Storslået natur

Store naturoplevelser venter, når du kommer til Møn. Med Møns Klint, Nyord og Dark Sky Park, som de absolutte topattraktioner kan den mønske natur imponere hele familien. Her er både plads til at nyde roen og til at give den gas med vilde outdoor aktiviteter

bottom of page