top of page
postkort2_edited.jpg
Winemakers Dinner & Overnatning
Winemakers Dinner & Overnatning

Fra mig

Til dig

xoxo 

Winemakers Dinner & Overnatning

Oplev en enestående aften, når Egn Boutique Hotel & Restaurant og H.J. Hansen Vin præsenterer Winemakers Dinner fredag den 19. april 2024 kl. 18.30 hos Restaurant Egn. Dette ekstraordinære ophold inkluderer overnatning i vores charmerende værelser, en fortryllende Winemakers Dinner-oplevelse samt en lækker morgenmad. En perfekt kombination af luksus og gastronomi venter dig.

Fra pr. nat / 2 pers.

3700

postkort.png

Kom med til en fantastisk aften, når Egn Boutique Hotel & Restaurant og H.J. Hansen Vin inviterer til Winemakers Dinner på fredag den 19. April 2024 kl. 18.30 hos Restaurant Egn.

​Vi får besøg af Finn Nøhr fra H.J. Hansen, som vil præsentere vine huset G.D.Vajra der ligger i Italiens fantastiske vinområde i Piemonte. Vinene er kendt for deres kølige og elegante stil, hvilket skyldes, at en stor del af markerne er beliggende i 400 meters højde. Det er vine med en fin mineralitet, som rigtig mange sætter pris på. Flere af vinene kan endda have en snert af Bourgogne over sig med deres lette, elegante, frugtige stil med røde bær i centrum. Det er samtidig vaskeægte Barolo, som vi er rigtig mange der elsker.

Samtidigt tilbyder vi rabatter på de vine vi smager.

Winemakers Dinner & Overnatning
bottom of page