top of page

Morgenmad

Morgenmaden serveres

Hjemmelavet med kærlighed

Hver morgen mellem klokken

08:00 - 10:00

Gå ikke glip af Egns delikate hjemmelavede morgenbuffet, mens du er her. Vores hjemmelavede brød og alt mejeri er økologisk. Smag på vores hjemmelavet marmelade, honning fra Peter der er biavler oppe i Jespers hjemegn Himmerland og delikat udvalg af ost og gourmet pålæg fra bl.a. Klintholm Gods. Hver morgen serveres der lækkert scrambled eggs med bacon eller herlige blødkogte æg. Hertil kan nydes økologisk filterkaffe fra Black Coffee Roasters eller udsøgte teer fra A.C. Perch's Thehandel og ikke mindst fantastisk æblemost fra Kirsten ude på Rytzebækgaard.

Morgenmaden er selvfølgelig inkluderet i værelsesprisen.

Der kan rekvireres glutenfri brød ved jeres ankomst.

morgenbuffet.jpeg
Tebirkes-med-remonce.jpg
Sunrise
IMG_6427_edited.jpg
krug.jpg
Gourmet

Det er ikke mange restauranter, der ligger midt i et af Danmarks bedste spisekamre. Det gør vores, og det kan smages – Egn byder på en dejlig kulinariske oplevelse – enkel og uformel gourmetmad med fokus på lokale råvarer.

Hiking
Camønoen - 10 fantastiske etaper

Camønoen byder på flere unikke naturoplevelser på sin vej. Have-etapen går lige forbi Egns hoveddør, nemmere kan det ikke blive.  

My Favorite Song
Det sker på Møn

Møns mange ildsjæle har altid gang i projekter, events eller andre spændende arrangementer et sted på øen. Se de kommende begivenheder her.

Darksky-moen1-750x480.jpeg
Dark Skies

På Møn og Nyord kan du opleve "Dark Sky" - en enestående nattehimmel beskyttet mod lokal lysforurening, hvor millioner af stjerner blinker og giver dig det klareste udsyn til stjernehimlen. 

Couple in Nature
UNESCO Biosfære

Møn og de omkringliggende øer; Farø, Bogø og Nyord samt det vand der samler øerne blev i 2017 udnævnt til Danmarks første biosfæreområde af UNESCO. Møn og de omkring liggende øer er et helt særligt sted, hvor der findes helt enestående natur.

moensklint_750x480.jpg
Storslået natur

Store naturoplevelser venter, når du kommer til Møn. Med Møns Klint, Nyord og Dark Sky Park, som de absolutte topattraktioner kan den mønske natur imponere hele familien. Her er både plads til at nyde roen og til at give den gas med vilde outdoor aktiviteter

bottom of page