top of page

Aktivitetskalender

Et ophold på Egn Bed & Breakfast er forkælelse, som gælder alle sanser og alle tider af året. 
Der er naturligvis forskellige facetter af denne forkælelse på forskellige tidspunkter i løbet af sæsonen.

Mange af vores gæster kommer derfor også gerne på besøg flere gange i løbet af året. 
Nedenfor kan du se en oversigt af vores planlagte arrangementer.

Image by henry perks
Sankt Hans Aften

Fejringen af midsommeren kulminerer med Skt. Hans aften, hvor Restaurant Egn byder velkommen til en overdådig fisk og skaldyrsbuffet i særklasse.

IMG_7662_edited.jpg
Brødudsalget 2022

I 2022 sælger vi igen vores hjemmebagte boller og rugbrød - smørbagte croissanter og vores lækre tebirkes til de morgenfriske gæster.

Image by 42 North
Musik på Egn

Som noget nyt, har vi inviteret Aimee Bobrook til at spille hos os en aften, hvor vi serverer Jespers bud på lækre tapas.

 

IMG_6962.jpg
Dark Skies

Møn og Nyord er nogle af de få steder i Danmark, hvor det er muligt at opleve Dark Sky. Fra september til marts er der flest mørke timer, så det er en oplagt tid på året at nyde nattehimlen, men Dark Sky kan naturligvis opleves hele året rundt. På en sommernat kan du se Mælkevejen som et bredt mælkehvidt bånd af lys, der strækker sig over hele himlen. Augusts lune nætter kan du bruge på at tælle stjerneskud, og i efteråret kan du se Andromeda-galaksen, som en lille tåget sky på nattehimlen.

3D668B78-FE10-40CC-BAA7-034884AF1BE2.jpg
Sydafrikansk vinaften til Oktober

Kom med til en eksklusiv oplevelse for både gæster, naboer og andre interesserede, hvor vin og mad af højeste kvalitet serveres og nydes i de skønne omgivelser hos Restaurant Egn. Vinen leveres og præsenteres af Hans fra Lesedi Wine.

Bestil billetterne allerede nu, da her er begrænsede pladser.

gcmk_1170x600-luftfoto-moen3.jpg
Find mange flere aktiviteter her

Velkommen til Møn! En lille ø med en enestående natur, hvor hvide kridtskrænter på Møns Klint knejser dramatisk mod det turkisgrønne hav og hvor der findes fantastiske skove og strande lige om det næste hjørne. Det hele er krydret med lokale gårdbutikker og gallerier, den hyggelige handelsby Stege

bottom of page