top of page

COVID-19 Rejseinformation

Hos Egn Bed and Breakfast er vores højeste prioritet altid at sikre vores gæsters og medarbejderes sikkerhed. Baseret på aktuelle begrænsninger tilbyder vi begrænsede tilbud og service på hotellet. Kontakt hotellet for mere detaljerede oplysninger.

Vi overvåger nøje COVID-19-epidemien i Danmark via Statens Serum Institut og følger dens og WHO's anbefalinger og retningslinjer vedrørende begrænsning af COVID-19-spredning.

Sikkerheden for vores gæster og kolleger er af største betydning, og vi gør alt, hvad vi kan, for at begrænse spredningen af ​​COVID-19 i tråd med de danske regeringsforanstaltninger.

Nuværende afbestillingspolitik:

Alle individuelle bookinger kan annulleres op til 12 timer før ankomst. Bemærk: Denne politik gælder ikke for gruppebookinger.

 

Opgraderede rengøringsstandarder:

Høje standarder for hygiejne og renlighed er afgørende, og vi tager både nødvendige og ekstra initiativer for at sikre vores gæster optimal sikkerhed. Vi arbejder konstant på at sikre, at alle instruktioner om optimal hygiejne og rengøring følges nøje. Vi udfører løbende sundheds- og sikkerhedsprocedurer designet til at tackle en bred vifte af vira, herunder COVID-19.

Inklusive:

  • Håndhygiejne: Grundig og regelmæssig håndvask er kritisk for at forhindre spredning af COVID-19. Vi minder alle vores kolleger dagligt om, at renlighed starter med håndvask. Vores gæsters sundhed og sikkerhed afhænger af det.

  • Løbende træning: Alle Egn Bed and Breakfast-medarbejdere har gennemført udvidet træning i forebyggelse af COVID-19 spredning.

  • Værelser og suiter: Egn Bed and Breakfast bruger rengørings- og desinfektionsprocedurer med ECOLAB-produkter, som har vist sig at være særligt effektive mod COVID-19-virus, til at rense værelser og suiter før og efter hvert ophold under særlig opmærksomhed på genstande, der er rørt.

  • Offentlige områder: Egn Bed and Breakfast har øget hyppigheden af ​​rengøring og desinfektion i hotellets offentlige områder med fokus på modtagelse, elevatorer og liftknapper, dørhåndtag, toiletter og elektroniske rumnøgler.

  • Personaleafdelinger: Egn Bed and Breakfast har øget hyppigheden af ​​rengøringspersonalområder såsom personaleindgange, omklædningsrum, linnedrum og administrationskontorer med fokus på regelmæssigt berørte emner.

 

For at beskytte sikkerheden for vores gæster stiller vi masker og spritalkohol til rådighed i alle vores værelser, som vores gæster kan bruge efter behov.

Alle i Danmark er forpligtet til at bære en maske på offentlig transport og taxaer. Du er også forpligtet til at bære en maske, når du kommer ind og forlader restauranter, barer og caféer, herunder vores restaurant Restaurant Egn. Når du sidder ved dit bord, kan du sikkert tage masken af.

Disse regler er fastsat af den danske regering, og vi takker alle gæster for deres forståelse og samarbejde.

Masker kan også købes i vores reception for 30 kroner pr. Pakke indeholdende ti masker.

Alle vores ansatte på hotellet bærer masker; så længe den danske regering anbefaler dette.

Egn Bed and Breakfast følger også den globale protokol til sikkerhed og hygiejne for Covid-19 udviklet af Ecole hôtelière de Lausanne Advisory Services. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller bekymringer.


For yderligere information, besøg Statens Serum Institut ved Center for Disease Control and Prevention (CDC) og Sundhedsstyrelsen www.ssi.dk

bottom of page